+420 733 712 283

fejfarova.jana@post.cz

+420 733 712 283

fejfarova.jana@post.cz

Rozšiřte svůj tým o virtuální asistentku

Počet firem, které využívají služeb virtuální asistentky, roste. Firmy si oblíbily práci na dálku, takže virtuální asistentka je již pracovním standardem. Tedy asistentka je externí živnostnice, které platíte jen za skutečně vykonanou práci – to je benefit pro vaši firmu.

Služby asistentky využíváte jen tehdy, kdy to vaše společnost potřebuje a platíte jen za skutečně vykonanou činnost. Tím šetříte spoustu peněz.

Virtuální asistentka je ideální například pro vykonávání různých administrativních úkolů na dálku. Outsourcing firem je již běžný, takže i vzestup virtuálních služeb roste.

Nákladově efektivní

Jelikož virtuální asistentka pracuje za hodinovou cenu, můžete si vybrat počet hodin, které odpracují za týden. Takže to má přímý vliv na mzdové náklady.

Univerzální dovednosti

Využití asistentek se zpočátku zaměřovalo na administrativní povinnosti. Měli předchozí pracovní zkušenosti, specializovali se na vyřizování administrativy, zákaznický servis a pracovali především s vedoucími pracovníky. Šikovná virtuální asistentka však může šikovně spravovat firemní web, sociální sítě a ušetřit spoustu času při vyřizování jiných úkolů spojených s provozem firmy.

Flexibilita

Jak jsme již zmínili v předchozím bodě, asistentka je placená jen za skutečně odpracovaný čas. Pokud má například vaše firma zvýšenou poptávku po zakázkách nebo prodeji produktů, asistentka vám promptně pomůže zvládnout pracovní nápor. Její pomoc je ideální je u specifických projektů, kdy je možná třeba vnést inovativní přístup, který pomůže dosáhnout pokroku ve vašem podnikání.