+420 733 712 283

fejfarova.jana@post.cz

+420 733 712 283

fejfarova.jana@post.cz

Virtuální asistentka: praktické využití pro každou firmu

Pokud jste majitelem firmy, možná se příliš často cítíte přetíženi nebo máte nedostatek času. Někdy se může zdát, že den nemá dostatek hodin na to, abyste udělali všechno, co chcete!

Virtuální asistentka vám může pomoci vyřešit tento problém. Úlohy můžete přenechat virtuální asistentce. Získáte více času, abyste se mohli soustředit na své podnikání. Administrativní činnost a jiné související činnosti můžete přenechat asistentce.

Virtuální asistentka nabízí mnohem více – různorodé služby, které můžete využít jsou ideální pro živnostníky, menší firmy, ale šikovná virtuální asistentka hravě pomůže i zaběhnutým firmám.

Praktické služby virtuální asistentky:

• Zákaznická podpora.

• Administrativní úkoly.

• Marketing sociálních médií.

• Zadávání a správa dat.

Outsourcing vám pomáhá získat flexibilitu například v období, kdy má vaše firma zvýšený nápor zakázek. Asistentka vám poskytne pomoc a podporu v období, kdy je to pro vaši firmu důležité.“

Virtuální asistentka pracuje na dálku. Je to v podstatě forma „home office“. Pro vás je však výhodou, že nemusíte platit pracovníkovi celou mzdu, ale platíte jen za skutečně vykonanou činnost.

Virtuální asistentka vám může usnadnit život poskytováním služeb v oblastech, o kterých nemáte mnoho znalostí nebo na které nemáte čas. To vám pomůže snížit pracovní zatížení. Zároveň vám asistentka šetří také peníze a stres.